06 227 957 18 | info@meneerverkeer.nl | Al meer dan 10 jaar het adres voor uw rijbewijs!

Wij verzorgen de rijopleiding voor het rijbewijs bromfiets (AM).  De praktijklessen van Meneerverkeer Rijopleidingen voor het bromfietsrijbewijs kunnen over één of twee dagen verspreid worden.

Praktijk

De rijopleiding bestaat uit 1 intake les van 60 minuten op het oefenterrein voor de voertuigbeheersing , 5 rijlessen van 60 minuten op de openbare weg voor de verkeersdeelneming en een praktijkexamen. We gebruiken voor de rijles de scooters van Meneerverkeer Rijopleidingen. Het dragen van een helm, handschoenen, stevige schoenen en een goede beschermende jas is belangrijk tijdens de lessen. Wanneer je dit niet zelf hebt kun je gebruik maken van onze kledinghoek die is voorzien van helmen, broeken, jassen en handschoenen in alle mogelijke maten.

Theorie

Voordat je rijlessen mag volgen, moet je in bezit zijn van je theoriecertificaat. Het theorie examen mag je al doen vanaf 15,5 jaar. Je kunt bij ons theoriecursussen volgen via internet of op de rijschool om de kans van slagen te vergroten. Ook voor de juiste theorieboeken en cd-roms kun je bij ons terecht.