06 227 957 18 | meneerverkeer@ziggo.nl | Al meer dan 18 jaar een vertrouwd adres in Dwingeloo e.o.

Je rijbewijs halen onder deskundige begeleiding

 

Wil jij je rijbewijs op een vakkundige en enthousiaste manier halen? Dan ben je bij Meneerverkeer Rijopleidingen op het juiste adres. Onze rijopleidingen staan garant voor kwaliteit vanwege jarenlange ervaring. Je krijgt bij ons een vaste instructeur, die je op een prettige en ontspannen manier de kneepjes van het autorijden bijbrengt. Je krijgt rijles in een Volkswagen Golf 8. Tijdens de lessen hebben we veel aandacht voor verkeersinzicht.We leren je om vooruit te kijken en om goed te anticiperen, dus om te gaan met verschillende situaties in het verkeer. Een goede rijopleiding is een veilige basis voor de rest van je verblijf op de weg.

Zelfverzekerd leren rijden

Heb je slechte ervaringen met rijlessen, of heb je faalangst? We zijn gespecialiseerd in het omgaan met deze angsten. De lessen worden aangepast op jouw tempo, zodat jij straks ook zelfverzekerd de weg op kunt.
 

Theorie-examen

Iedereen die in het bezit is van een geldig rijbewijs B, mag auto rijden. Het B rijbewijs is levenslang geldig, maar er moeten wel twee examens voor behaald worden: een theorie-examen en een praktijkexamen. Deelnemen aan het theorie-examen kan vanaf 16 jaar. Het reserveren van de examendatum kan al enkele maanden daarvoor.

Om praktijkexamen te kunnen doen moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Het resultaat van het examen is anderhalf jaar geldig.

Praktijkexamen

Voor het halen van je autorijbewijs moet je bij het CBR een praktijkexamen doen. Het praktijkexamen voor de personenauto duurt 55 minuten. Hiervan is een kwartier beschikbaar voor een introductie en voor de toelichting op de uitslag achteraf.